Custom made

Van harte welkom!

Fietsen op maat

Op vraag van de klant stellen wij ook fietsen samen naar hun eigen verlangen. Ook fietsen die vanuit de collectie standaard geleverd worden met onderdelen die niet op uw verlanglijst staan maar waar je nu net de kleur van zeer mooi vindt die kunnen wij aanpassen.

Kijk even naar enkele realisatie's van CUSTOM MADE SPECIALIZED bikes. Het merendeel van deze fietsen zijn reeds verkocht maar kunnen ook nog samengesteld worden op vraag van de klant zolang de voorraad strekt .

Custom made

Tarmac Expert - DI2

Specialized Tarmac Expert Chameleon Green! Deze fiets kreeg een zeer grote upgrade met een Shimano Ultegra DI2 afmontage en een Roval CLX32 wielset. Ultra licht, ultra stijf en ultra goed. 

Tarmac SL6 Comp

Specialized Tarmac SL6 comp met deze carbon look en de Roval CL50 wielset is deze lichte fiets zelfs klaar voor de steilste beklimmingen. 

Stumpjumper Evo Comp

Als het iets ruiger mag? Deze Stumpjumper Evo Comp is de ruige trailbike die met zijn ruime veerweg en 2.6 Butcher banden elke afdaling moeiteloos aankan. Upgrade van deze fiets gebeurde met een Shimano XT groepset en een DT Swiss Spline wielset.  

Specialized S-Works Venge

De laatste nieuwe S-Works Venge of zeg maar het beest van de winkel. De zeer aerodynamische fiets die nu nog lichter is. Afmontage met een carbonne Roval CLX 64 wielset en een mooi blinkende en uitstekende Shimano Dura-Ace DI2. Wat vind jij van deze echte 'racefiets'?

Chisel Comp Flo Red

Super goeie mountainbike - goeie afmontage - scherpe prijs & een prachtige kleur! Specialized Chisel Comp X1 voor €1.499- 

Crux Sport E5

Specialized crossfiets (Crux) is in combinatie met de sterke en zachtlopende Sawtooth 38C banden de ideale winterfiets.  

S-Works Venge Vias

Super snel - Super strak. Specialized Venge Vias Black / Purple chameleon - Shimano Ultegra - Roval CLX 64 wielset - Nieuwe Aerofly || stuur 

S-Works Tarmac Gloss Chameleon

S-Works Tarmac Gloss Chameleon/Cyan Blue. Sober hoeft niet altijd, super licht en een enorm stijf frame wel. Dit Ultralicht Tarmac frame (zonder schijfremmen) werkten wij af met een elektronische Shimano Ultegra groep en een Alu Roval wielset. 

Tarmac Disc Comp - Sagan

Tarmac Disc Comp - Sagan Editie.
Deze fiets was beschikbaar in een beperkte oplage. Afwerking met een Shimano Ultegra Disc groep en een zeer degelijke alu DT Swiss wielset. 

Epic Expert

Deze Specialized Epic Expert 2019 neigt naar de beste mountainbike op vlak van prijs/kwaliteit, enkel de afwerking kan misschien nog dat tikkeltje beter...
Wel dat hebben wij hieraan veranderd. Een carbonne S-Works zadelpen & Phenom zadel + een carbon stuur zorgen toch meteen voor een veel sporievere look en een aanzienlijke winst op de weegschaal.    

Tarmac SL6 S-Works

Jouw droomwagen? Nee, eerst uw droomfiets! Wat een super model, deze laatste nieuwe Tarmac S-Works SL6 is zonder twijfel de topper onder alle racefietsen. Absolute stijfheid van het frame in combinatie met een super laag gewicht komt deze fiets vlot onder de 6,5kg.
Afmontage met de Sram eTap wireless groep en een Carbonne 40 hoog Roval wielset. 

Venge Vias Pro

Specialized Venge Vias Pro - Shimano Ultegra Disc DI2 + Roval CL64 wielset

Venge Pro Disc

Specialized Venge Pro Disc. Chameleon Groen of zwart? De kleur van de fiets kan verschillen vanop welke plaats je naar de fiets kijkt. Een strakke afwerking met de Roval CL64 wielset en een mechanische Shimano Dura-Ace Disc groepset. 

S-Works Tarmac Disc

Specialized S-Works Tarmac Disc Quick-Step. Afmontage? Shimano Ultegra DI2 Disc - Roval CLX 50 m.a.w. de ideale kruising tussen de pure snelheid en het klimwerk. 

Tarmac Expert

Specialized Tarmac Expert Cosmic Black met een knappe upgrade door de CL 50 wielset en een S-Works carbonne zadelpen. 

Tarmac S-Works

Specialized Tarmac S-Works - Shimano Ultegra + carbonne Stealth 3.8 wielset

2de hands

S-Works Tarmac Frameset - €1.899

S-Works Tarmac SL6 Frame (Carbon)

Maat: 56

Kleur: Black/Reflective clean 

Voor velgremmen

Diverge Expert - €1850

Specialized Diverge Expert Carbon

Maat: 54

Groep: Shimano Ultegra 11sp disc

Wielen: Axis disc wielset

Specialized Tarmac S-Works - €3.500

Specialized Tarmac S-Works Carbon

Maat: 56

Kleur: Black / Rocket red

Groep: Shimano Ultegra DI2 11sp

Wielen: Stealth 3.8 carbon