Over 4 bikes

Van harte welkom!

Specialized Elite Shop

De Specialized Elite Shop is een kleine gezellige fietswinkel te Lint gelegen in de statiestraat 60 vlak naast de fietsostrade Antwerpen - Lier.
In één van de rijwoningen kan je ons vakkundig team terugvinden waarbij Sam & Thomas de zaakvoerders en onze mechaniekers zijn, terwijl Dries zijn werk doet als verkoper.

Onze winkel staat volledig in het teken van Race, MTB, fitness- en e-bikes aangevuld met een afdeling kledij voor zowel dames als heren. Door een voldoende assortiment van verschillende materialen en onderdelen vindt ook elke doe-het-zelver hier zijn ding.

4-Bikes Lint is oorspronkelijk onstaan als een 2e winkel na de eerdere "4-Bikes Specialized Concept Store - Westerlo". Lint zelf was een ideale keuze omdat dit dorp al geruime tijd geen fietswinkel meer had. "Wij blijven met Specialized en Gazelle ook vasthouden aan dezelfde merken - zo kunnen wij als winkel de beste kwaliteit en service bieden aan al onze klanten", zeggen Sam & Thomas. 

 

Specialized Elite Shop

In 2016 opende we een 2de winkel in Lint. Het is een totale Specialized fietsshop maar zeker ook voor fietsherstellingen van alle merken!

 

Test je droomfiets

Wil jij de nieuwste Specialized racefietsen of mountainbikes testen? Bij ons kan dit beide! Kom langs en test de nieuwste Epic op een technische single track, de Tarmac op een steile klim of de Diverge off-road. Ze staan volledig ter uw beschikking.

Fietsen: Epic, Camber, Stumpjumper HT, Roubaix, Diverge, Venge, Tarmac en Turbo.

Tech Area + SBCU

Specialized Concept Store gaat prat op herstellingen en zorgt steeds voor een snelle en vakkundige service. Racefietsen en mountainbikes worden hier volledig samengesteld. Alle onderdelen zijn aanwezig in de Tech Area. Bovendien worden onze medewerkers regelmatig geschoold om op topniveau te kunnen werken.

 

Werkhuis

Enkele jaren geleden waren we gestart met het aanbieden van BG-Fit metingen voor onze klanten. Omdat deze zeer succesvol zijn en op enorm goede feedback konden rekenen willen wij hierdoor onze klanten nog meer gaan ondersteunen op vlak van fietspositionering. Vandaar hebben wij geïnvesteerd in de uitbreiding van een volledig vernieuwde meetruimte. Voor een bedrag van 250 euro (300 euro voor 2 fietsen) wordt jouw fiets volledig op jouw maat afgesteld!